21 November, 2007

Razboiul cu UPC. Un nou episod.

Astazi mi-au taiat telefonul.
Pentru neplata...
Adica n-am platit inca factura emisa (conform spuselor lor pipitzei de la telefon) pe data de 6 Noiembrie si scadenta pe 30 Noiembrie. Pentru ei asta e un motiv suficient sa-mi taie telefonul pe 21 Noiembrie.
"Da dar stiti ca in factura asta e de fapt pentru luna trecuta..."
"Imediat ce am primit factura am platit-o. Pe 1 Noiembrie. Am primit si un SMS cu suma de plata. Stiu ca mai trebuia sa fie si telefonul. Dar nu l-am putut plati ca n-ati emis inca factura. Datorita incurcaturilor voastre..."

N-ati emis factura deoarece m-ati deconectat si luna trecuta si la voi figura ca n-am abonament A trebuit sa sun la deranjamente sa am din nou telefon...

E o poveste lunga...
Pe scurt insa se reduce la: UPC SUCKS.
P.S. Un nou motiv sa fac din nou reclamatie la ANPC.

UPDATE 1. UPC m-a anuntat ca imi ofera abonamentul de telefonie gratuit in compensatie pentru prejudiciul cauzat. Am spus: "s-o vedem si pe asta." Insa, asa cum promisesem, deoarece am fost fortat sa trec din nou pe la casieriile lor, am lasat acolo si o cerere de reziliere.

UPDATE 2. UPC imi face o oferta "special creata" pentru mine, insa nici macar in acea oferta nu vrea sa renunte la clauzele abuzive:
Oferta includea un discount semnificativ, insa o perioada minima contractuala de 2 ani, si posibiliteatea cresterii tarifelor in aceasta perioada.
Am cerut ca in contract sa fie trecuta si clauza conform careia: "dupa exercitarea dreptului UPC de a majora tarifele. clauza referitoare la perioada minima sa inceteze" Nu de alta, dar sunt patit cu contractele UPC. N-au fost de acord.
E ca si cum te-ai imprumuta de la camatar "fara dobanda"... fara dobanda cand te imrprumuti, insa cu dobanda necunosuta atunci cand trebuie sa dai banii inapoi...
Le-am spus sa ma mai caute cand isi schimba avocatii...

2 comments:

Anonymous said...

off topic, deși mă număr printre ”fanii” UPC
leapșa cu duminica

http://doinat.wordpress.com/2007/11/23/exercitiu-de-sinceritate-ce-voi-face-duminica/

Anonymous said...

dupa ce am luat-o si eu cu UPC... m-am cam saturat. Sunt niste împrastiati - la ei nu stie drepata ce face stânga.