21 October, 2010

Darwin award... failed.

Uite aici o poveste - zic eu ca-i reala - care ar fi ajuns pe locul 1 la Premiile Darwin daca s-ar fi acordat pe vreama aceea...

Locul intamplarii: Depoziult CL al Aeropotului Militar Otopeni.
Momentul intamplarii: Intr-o vara calda de prin anii '80.
Personajul intamplarii: (cel care a PIERDUL premiul Darwin). Un soldat in termen plictisit foarte.
Intamplarea:
Plictisit fiind, statea in chiloti pe un butoi si fuma linistit dintr-o tigara se uitandu-se la amicii lui care plimbau o minge de fotbal. Nu-i cum banuiesti tu. Butoiul era gol. Cu siguranta ea gol pentru ca-i lipsea capacul: Daca ar fi avut vreun rest de cherosen acela s-ar fi evaporat.

Nu stiu dac-ai facut armata asa ca te familiarizez cu niste acronime specifice :p
CL: Carburanti Lubrefianti
AZP:- Aparat de Zapacit ...P. I se spune asa din motive de constructie. Desi sunt foarte lejere -dadica largi- incat sunt zapacitoare, au un defect major: se rup in genunchi. In fine....
Partea zapacita din AZP n-avea cum sa intre prin gaura de la butoi dintr-un motiv simplu: au intrat rand pe rand cele doua purtatoare de gene fara de care personajul nostru ar fi castigat cu sigurata si meritat premiul Darwin.
Colegii sai au inteles repede dramatismul situatiei: Chestiunile intrate rand pe rand in butoi nu puteau iesi simultam si, chiar daca cineva ar fi fost dispus sa ofere un deget ca sa-l ajute cumva pe nefericit, nu avea cum intra in butoi. Iar acesta nu putea fi taiat cu un aparat de sudura cu acetilena: Pompierii nu au aprobat lucrul cu foc in depozit.

Individul a pierdul premiul Darwin: Colegii au reusit sa-l care dimpreuna cu butoi vreo cateva sute de metri unde au putut folosi aparatul de sudura reusind sa elibereze astfel pe captiv.

1 comment:

Anonymous said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!